+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911
icon_contact

Contact

Neem contact met ons op

Digitaal is niet altijd alles… Want persoonlijk contact werkt toch het prettigst. Daar zijn we ons bij Digitable® terdege van bewust. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

U dient hiernaast een actie uit te voeren om aan te tonen dat u geen robot bent.

Interesse in een demonstratie?

Experiencecenter

De Digitable® is ontwikkeld vanuit de praktijk binnen ons eigen bouwkostenadviesbureau. Sinds 5 jaar werken we zelf al met de Digitable®. Niet alleen is onze productiviteit ernorm toegenomen maar werken we ook geheel papierloos. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een kijkje te komen nemen en met eigen ogen te zien wat de voordelen van de Digitable® zijn in een full operational kantooromgeving. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u en uw personeel een volledige demonstratie en bent u tevens in de gelegenheid om zelf eens achter een Digitable® plaats te nemen. Vooral de voordelen die de Digitable® biedt op het gebied van samenwerken via het internet kunnen bij ons op het kantoor heel goed worden gedemonstreerd. Uiteraard kunt u rekenen op onze Brabantse gastvrijheid.

Eerst zien dan geloven?

Natuurlijk verzorgen wij ook graag een vrijblijvende demonstratie bij uw bedrijf. Zo kunt u zelf kennis maken met de vele voordelen van de Digitable®. Wij vertellen u dan ook graag hoe u de Digitable® binnen uw bedrijf optimaal in kunt zetten. Daarbij gaan we altijd uit van uw specifieke situatie. Want bij Digitable® maken we van meten altijd maatwerk!

round-images

ZIJ GINGEN U VOOR

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.