+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Software

Efficiënt calculeren en werkvoorbereiden

Digitaal werken brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Om uw digitale metingen van waarde te laten zijn is overzicht houden op uw werk een absolute randvoorwaarde. Bij Digitable richten we ons daarom naast het digitaliseren van uw werk en het leveren van daartoe geschikte workstations, óók op het ontwikkelen van additionele software die het proces van calculeren verder vereenvoudigt en versnelt.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent onze software? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Cloud-based: Klaar voor de toekomst!

Wilt u als bouwbedrijf vooruit en altijd gebruik kunnen maken van de handigste tools om mee te calculeren? Dan bent u bij Digitable aan het juiste adres! Digitable is actief in het ontwikkelen van eigen cloud-based software waarmee u simpel en vooral ook snel uw werken kunt calculeren. Dit pakket gaat nauw samenwerken met Bluebeam, maar zal ook toepasbaar zijn met andere meetpakketten en/of BIM-software. Dit innovatieve pakket komt in de loop van 2017 op de markt.

Gebruiksvriendelijke & innovatieve calculatiesoftware

Meetsoftware Bluebeam Revu CAD

Aan de basis van onze software-oplossingen ligt het meetpakket Bluebeam Revu CAD. Deze software stelt u in staat om metingen te verrichten in PDF-tekeningen en overzicht te krijgen op uw in te meten werken. Oppervlakten of andere items worden meteen ingekleurd waardoor duidelijk blijft welke gedeelte van het werk in uw metingen is verwerkt.

Meer informatie over Bluebeam Revu CAD

Digitable® Add-in – pakket “Overzicht”

Neemt u onze Digitable® Add-in af, dan bent u verzekerd van een vliegende start met Bluebeam. Metingen worden via de gereedschapskist voorzien van een (Stabu) codering en andere belangrijke eigenschappen. Daarnaast zorgt de Add-in dat de interface van Bluebeam wordt afgestemd op het gebruik op meerdere beeldschermen. Dit pakket bevat ook onze Conversiesoftware, waarmee u snel en eenvoudig een Excel-uittrekstaat genereert bij uw gemeten project.

Meer informatie over Digitable® Add-in / Overzicht

Digitable® Add-in – pakket “Koppeling”

Als uitbreiding op de functionaliteit van het pakket “Digitable® Add-in / Overzicht” biedt het aanvullende pakket “Koppeling” de mogelijkheid om meetgegevens vanuit Bluebeam simpel en snel te koppelen aan bekende begrotingssoftware. Binnen dit pakket ontvangt u een op uw situatie afgestemde Excel-begrotingsopzet en helpen wij u met het inregelen van de interactie tussen Bluebeam en uw begrotingssoftware.

Meer informatie over Digitable® Add-in / Koppeling

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

ZIJ GINGEN U VOOR

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.