+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911
icon_nieuws

Nieuws & blog

Nieuwe website

Sinds de oprichting van Digitable in 2012 hebben we gecommuniceerd via onze eerste website. We hebben als bedrijf, in de branche “Bouw & ICT”, een flinke ontwikkeling doorgemaakt en wilden deze ontwikkeling graag vertaald zien in een nieuwe website.

Vanuit de verkoop van het 4K 50” scherm met ingebouwde krachtige computer is Digitable uitgegroeid naar een bedrijf waar bouwgerelateerde ondernemingen aankloppen voor totaal oplossingen op het gebied van digitaal werken binnen hun organisatie. De juiste combinatie van hardware, software en educatie garanderen namelijk een succesvolle implementatie van een digitaliseringsproces.

Het draait bij Digitable nog steeds om overzicht creëren op digitale bouwtekeningen. Maar doordat gegevens steeds vaker digitaal van bouwtekeningen verkregen worden is ook de vraag naar digitale oplossingen, zoals uitwisselingen naar calculatiepakketten, toegenomen. Als antwoord op deze vraag ontwikkelde Digitable een (universeel toepasbare) conversie-software-pakket.

Bij het bouwen van de nieuwe site stelden we ons vooral tegemoetkoming aan informatiebehoefte van de bezoeker en transparantie van onze producten en diensten ten doel. Behalve meer openheid, hebben we ook meer inhoudelijke items toegevoegd. Zo is bijvoorbeeld de software pagina verder opgesplitst in o.a. de Digitable® Add-in, de Digitable® Conversie-software en BIM. De pagina workshops is toegespitst naar verschillende doelgroepen.

We nodigen u van harte uit om de website te onderzoeken en uw bevindingen aan ons door te geven. Op deze manier kunnen wij items (nog) begrijpelijker toelichten en missende items aanvullen. De komende tijd zullen we nog druk in de weer zijn met het toevoegen van content. We nemen alle feedback hier graag in mee!

afbeelding-nieuws-1a