+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

over ons

Praktijk als geboortegrond

De Digitable® is ontwikkeld vanuit de praktijkbehoefte van VanRooij-Bouwkosten.nl. De medewerkers ergerden zich dagelijks aan de stapels papier. Sterker nog: zij hadden er last van. Het belemmerde hen om snel en flexibel te kunnen schakelen met hun opdrachtgevers. Bovendien zorgde de onoverzichtelijke papierstroom voor onnodige fouten en verwarring. Dat moest toch anders kunnen? Moderner, gebruiksvriendelijker, sneller en vooral efficiënter? Reden genoeg voor het bouwen van een uniek digitaal systeem voor metingen in de bouw- en installatietechniek. Het ontwikkelde prototype werd uitgebreid in de praktijk getest en waar nodig aangepast. Daarmee werd de praktijk de geboortegrond van de Digitable®.

Uniek systeem

Uniek is dat de Digitable® aansluit bij de alledaagse praktijk. Bovendien worden de voordelen van digitaal werken gecombineerd met de voordelen van de papieren tekeningen. Want de Digitable® maakt het mogelijk tekeningen op groot formaat te bekijken en te bewerken en in te zoomen op details. Tegelijkertijd is de Digitable® het digitale platform voor gegevensuitwisseling in de bouwketen. Wijzigingen worden meteen opgeslagen en gearchiveerd, waardoor iedereen digitaal beschikt over de laatste versies van bouw- en installatietekeningen. Logisch dat VanRooij-Bouwkosten.nl een patent op de Digitable® kreeg. Dat maakte de weg vrij om de Digitable® te introduceren in de bouwwereld. Al snel waren de eerste enthousiaste gebruikers een feit. Volgt u ook?

banner_jackoverons

De oplossing!

Een oplossing voor de grote, onhandige papierwinkel die dagelijks ons bureau passeerde. De Digitable® maakt het mogelijk tekeningen digitaal op groot formaat (in detail) te bekijken, in te meten, online uit te wisselen en te archiveren. Hierdoor werken we efficiënter, sneller, kostenbesparend en milieuvriendelijk. Ook geeft de Digitable® BIM (Building Information Modeling) handen en voeten.

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

ZIJ GINGEN U VOOR

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.