+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Software

Een systeem van Digitable is klaar voor BIM-toepassingen

Alle op de markt zijnde (Windows) programmatuur draait op de workstations van Digitable, ook 3D BIM-software. In de praktijk voorzien 2D- én (steeds vaker) 3D-modellen de bouw van gegevens. Digitable richt zich op het makkelijk (digitaal) verkrijgen van de juiste, voor uw vakgebied belangrijke, gegevens uit deze modellen. Onze workstations kunnen prima overweg met BIM-modellen en zijn krachtig genoeg om deze op een soepele manier (zonder wachttijden) aan u te presenteren.

De bouwbranche wordt niet vaak geprezen om zijn innovativiteit. Bedrijven gespecialiseerd in software voor deze branche zijn echter aan een inhaalslag bezig en bouwen aan geweldige applicaties die binnen de branche een enorme efficiëntieslag teweeg kunnen brengen. Deze digitale oplossingen brengen overzicht in de vaak grote berg aan informatie binnen een BIM-model. BIM is de nieuwe standaard in het ontwerpproces en het toepassen van de juiste software is cruciaal om efficiënt te kunnen werken met de via deze standaard verkregen modellen.

Waar vroeger tekeningen op A0-formaat werden geplot en met Excel overzichten werden gegenereerd om afzonderlijke metingen te totaliseren, kan binnen een BIM-model specifieke informatie simpel worden uitgelicht en gedeeld met andere (externe) partijen. Zo bent u er zeker van dat u projectleiders of onderaannemers snel kunt voorzien van op dat moment interessante informatie, zelfs on-site. BIM is een veelbelovende oplossing voor de huidige trend van informatie delen en zorgt voor betere communicatie tussen bouwbedrijven.

combi3

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

ZIJ GINGEN U VOOR

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.