Nieuws & blog

Vernieuwde website

Hoe kom ik van dat papier af? Hoe kan ik mijn calculatieproces digitaal inrichten en hierdoor sneller werken? Is er een uitwisseling mogelijk naar mijn eigen calculatiesoftware? Kan ik ook meteen een begroting genereren?

Bovenstaande vragen zijn slechts een greep uit de vragen die ons regelmatig gesteld worden en waar wij altijd een passend antwoord op hebben. Sinds de oprichting van Digitable in 2012 richten wij ons namelijk al op deze vragen en bieden wij hiervoor passende totaaloplossingen aan.

Onze ervaring is dat juist de krachtige combinatie van hardware, software en educatie voor een succesvolle implementatie zorgt. Een implementatie die digitaal werken de juiste inrichting geeft!

Digitable® – werkstations

Ons 4K 50″ scherm met ingebouwde krachtige computer zorgt voor het nodige zicht op het werk. Er hoeft niet meer geplot te worden en de digitaal verkregen hoeveelheden blijven digitaal. Dat scheelt fouten en veel opzoektijd.

Digitcalc – softwarepakketten

Onze software sluit direct aan op de digitale meetsoftware van Bluebeam. Hierdoor kan men snel de uitgetrokken hoeveelheden dáár krijgen waar men ze wil hebben: in handige overzichten, binnen een koppelsheet in Excel om direct hoeveelheden in eigen calculatiesoftware in te lezen of zelfs door meteen een complete Excel-begroting te genereren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om informatie uit BIM-modellen te gebruiken.

Leren omgaan met digitaal werken – workshops

Via onze workshops heeft u de digitaliseringsprocessen snel onder de knie. Meteen bij levering van onze software en werkstations vangen we aan met een eerste kennismaking, helemaal afgestemd op uw vakgebied. Via verschillende aanvullende programma’s kunt u zich daarna verder specialiseren.

Bovenstaand aanbod aan producten en diensten weerspiegelt zich in de architectuur van onze vernieuwde website. Bij het bouwen van de nieuwe website stelden we ons vooral tegemoetkoming aan informatiebehoefte van de bezoeker en transparantie van onze producten en diensten ten doel.

Behalve meer informatie hebben we ook meer leidraad aangebracht. Zo kan men zich op de branche-pagina’s specifiek per doelgroep informeren over wat wij voor de organisatie kunnen betekenen. De verdieping van alle producten en diensten kunt u terug vinden op de oplossingen-pagina.

We nodigen u van harte uit om de website te onderzoeken en uw bevindingen met ons te delen. Op deze manier kunnen wij alle aspecten nog begrijpelijker toelichten en missende items aanvullen. We nemen al uw feedback hier graag in mee!