Workstations

Digitaal werken op bouwtekeningen vereist overzicht en voldoende rekenkracht. Wij bieden u daarom krachtige systemen met één of meerdere beeldschermen. Waarop u uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren, maar ook die extra zware taak die u af en toe te verwerken krijgt.

Bekijk ons volledige aanbod

Assembler: het traditionele werkstation

De traditionele workstations van Digitable zijn even krachtig als de configuraties die binnen de All-in-one behuizing worden toegepast, maar vormen een alternatief waarbij de schermkeuze uitgebreider is dan het 50 inch scherm van de Digitable®. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar werkstation dat volledig aan uw behoeften voldoet en op uw gebruik is afgestemd.

Dit type systeem is vergelijkbaar aan uw vertrouwde kantoorcomputer, maar dan met een krachtigere computer én een groot formaat beeldscherm waardoor u meer overzicht krijgt op uw werk. Let op: bij een traditioneel workstation zijn monitoren leverbaar tot een formaat van maximaal 43 inch.

Meestal de voordeligste keuze

Door het ontbreken van de All-in-one behuizing liggen de aanschafkosten voor dit type systeem lager dan bij een Digitable®. De prestaties van het systeem zijn identiek door toepassen van dezelfde hardware, u levert dus enkel in wat betreft design.

Daarnaast is het zo dat u rekening moet houden met een meerprijs voor bepaalde types schermen, omdat de communicatiechip in deze opstelling niet kan worden toegepast en dit een beperking in de toepasbare modellen ten gevolge heeft. U bent dus niet in alle gevallen voordeliger uit, wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

Leverbaar met verschillende behuizingen

De traditionele workstations van Digitable® zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Standaard wordt gekozen voor een zwarte, merkloze midi-behuizing. Heeft u andere wensen in formaat, kleur of afwerkingsniveau, dan kunt u dit altijd met ons overleggen.

Focus op systeemkoeling

Veel pixels betekent veel overzicht, maar al die pixels vereisen voldoende processorsnelheid en grafisch vermogen. Naast het toepassen van hoogwaardige systeemcomponenten verdient daarom ook het koelingssysteem bijzondere aandacht. Om de temperaturen binnen acceptabele grenzen te houden voorzien wij onze systemen standaard van non-stock koelers en worden onze videokaarten zo afgeregeld dat de behuizing koeler blijft.

Opstellingsmogelijkheden

Onze systemen zijn leverbaar met verschillende hoofdschermen, maar kunnen ook worden geleverd in combinatie met één of meerdere extra bijschermen. Zo kunt u digitale bouwtekeningen bekijken terwijl op het linker scherm bijvoorbeeld uw calculatieprogramma en op het rechter uw email-programma draait.

Toon de mogelijkheden