+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Workstations

Digitable® – het ultieme werkstation

Een Digitable® All-in-one workstation is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals in de bouw. Wij weten als geen ander dat de eisen van een gebruiker per situatie verschillen. Met onze productlijn voldoen wij aan de wens van velen om de computerconfiguratie te kunnen kiezen die het beste bij hun vakgebied past. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar werkstation dat volledig aan uw behoeften voldoet en op uw gebruik is afgestemd. Waar veel systemen blijven steken op 4 miljoen pixels is de Digitable® ontworpen om informatie maar liefst op 12 miljoen pixels weer te geven. Deze pixels geven u het gewenste overzicht op uw digitale werk.

Een duurzame behuizing

De behuizing van een Digitable® bestaat uit een aluminium frame en kap. De kap kan van het frame worden geschoven, waardoor alle hardware vervolgens via de achterzijde toegankelijk is. Door een slim montagesysteem kan de hardware in de Digitable® binnen enkele minuten vervangen worden. Dat gaat een stuk sneller en eenvoudiger dan bij traditionele desktopbehuizingen. De behuizing is zo ontworpen dat alle mogelijke upgrades of vervangende onderdelen, zowel nu als in de toekomst, kunnen worden ingebouwd.

Waarom kiezen voor een systeem van Digitable®?

Met Digitable® haalt u een specialist in huis op het gebied van stabiele en krachtige werkstations. Of het nu gaat om vaste werkplekken of fieldwork: wij zijn van alle markten thuis!

Meer lezen

Bediening

Het systeem heeft slechts één bedieningsknop waar alle functies in zijn geïntegreerd. Zo kunt u met de knop het grote scherm tijdelijk uitzetten terwijl de computer aan blijft. Dit is handig wanneer u tijdelijk op slechts één of twee van de kleinere schermen wilt werken.

Communicatiechip

Elke Digitable® is voorzien van een communicatiechip. De chip regelt en standaardiseert de communicatie tussen het scherm en de computer waardoor het 50″ 4K-scherm functioneert als een computermonitor. Zonder deze voorziening zou het scherm niet uitgeschakeld worden als de computer wordt afgesloten of in slaapstand wordt gezet. Daarnaast voorkomt deze chip het periodiek zoeken naar het juiste communicatiekanaal. De communicatiechip is net als alle overige onderdelen eenvoudig toegankelijk voor onderhoud of vervanging.

Het belang van goede systeemkoeling

Veel pixels betekent veel overzicht, maar al die pixels vereisen veel processor- en videokracht. Naast het toepassen van hoogwaardige systeemcomponenten verdient daarom ook het koelingssysteem bijzondere aandacht. Om de temperaturen binnen acceptabele grenzen te houden voorzien wij onze systemen standaard van waterkoeling en is de videokaart voorzien van het gepatenteerde ATX 2.0-koelingsprincipe. Daarnaast draagt de behuizing van de Digitable® in belangrijke mate bij aan een koel systeem. Vergeleken met een desktop is het volume binnen de Digitable®-behuizing aanmerkelijk groter én heeft het een veel groter warmteafgifteoppervlakte. Een Digitable® blijft daardoor koeler.

bullets

Opstellingsmogelijkheden

Nog méér overzicht: de Digitable® is ook leverbaar in combinatie met één of meerdere extra monitoren. Zo kunt u op uw Digitable® bouwtekeningen bekijken, terwijl op het linkerscherm bijvoorbeeld uw calculatieprogramma en op het rechterscherm uw Word-documenten draaien. Met de muis navigeert en knipt/plakt u van scherm naar scherm.

Toon de mogelijkheden

De Digitable®-ergonomie

Een Digitable® is een ergonomisch verantwoorde keuze. Onze systemen zijn volledig af te stemmen naar de voorkeur van de gebruiker en met het verrijdbare onderstel is zowel de werkhoogte als -afstand instelbaar. Zo voorkomt u klachten door langdurig en intensief gebruik van uw computersysteem.

Meer lezen

Leverbare hardwareconfiguraties

Onderstaand kunt u meer informatie vinden bij de verschillende configuraties die leverbaar zijn binnen de Digitable® All-in-one behuizing. Iedere configuratie is afgestemd op een bepaald type systeemgebruik, aanbevelingen voor uw situatie kunt u terugvinden in de keuzetabel.

Essential
Onze instapconfiguratie met stabiele
mid-range prestaties tegen een
gunstige prijs
Professional
De meest gekozen configuratie
met een goede verhouding tussen
snelheid en stabiliteit
Extreme
Een high-end configuratie met
voldoende rekenkracht voor het
draaien van ontwerpprogramma’s
Ultimate
De ultieme configuratie voor
professionals die zich richten
op zware ontwerptaken
Doelgroep systeemOnderaannemersAannemers, schilders,
sloopwerk, calculatiebureau
Tekenbureau, constructiebureau,
architect
Architect, ontwerper,
vormgever
GebruikspatroonPDF tekeningen &
bestanden
PDF tekeningen &
bestanden
AutoCAD / Revit
toepassingen
Tekla / Revit
toepassingen
Snelheid verwerken van (grote) bestandenicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfon
Multitasken
icon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfon
Grafische prestatiesicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfon

Digitable® Essential

Deze Digitable® is een midrange workstation voor professionals die op zoek zijn naar een betaalbaar systeem dat zijn taken stabiel en snel kan verzorgen. De Essential is vooral populair bij onderaannemers doordat zij enkel een gedeelte van een werk offreren en dus slechts een gedeelte van de de totale informatie gebruiken. Deze machine is speciaal ontworpen voor de bouwer die naast zijn normale bureausoftware voornamelijk met PDF-tekeningen werkt. Door de combinatie van de i3-processor en de krachtige videokaart kan de Essential met gemak diverse tekeningen naast elkaar open hebben terwijl uw calculatieprogramma op de achtergrond meedraait.

Eigenschappen

•  Economische keuze
•  Stabiele en snelle bureaucomputer
•  Snel inzicht in het werk
•  Selecteren van de benodigde stukken
•  Snel hoeveelheden uittrekken
•  Calculatie en werkvoorbereiding onderaannemersbedrijf

Digitable® Professional

Deze Digtable® is een alleskunner die uitblinkt in informatieverwerking. Deze bestseller is speciaal ontworpen voor bouwprofessionals die worden geconfronteerd met erg veel digitale informatie. Vaak zijn deze gebruikers gesitueerd binnen het bedrijfsbureau van een algemeen aannemersbedrijf. Dit high-end werkstation verricht bliksemsnel al uw bureautaken waarbij u moeiteloos tientallen PDF-bestanden kunt meten, bewerken en delen.

Eigenschappen

•  Krachtig werkstation
•  Zeer snelle bureaucomputer
•  Snel inzicht in het werk
•  Selecteren van de benodigde stukken
•  Snel hoeveelheden uittrekken
•  Calculatie en werkvoorbereiding aannemersbedrijf

Digitable® Extreme

De Extreme is geoptimaliseerd voor veeleisende 3D-applicaties zoals Revit, solibrie of Tekla. Wij adviseren dit krachtige werkstation vooral aan professionals die, naast snelle informatieverwerking, ook veel bezig zijn met ontwerptaken binnen 2D- en 3D-applicaties. Applicaties zoals Bluebeam, AutoCAD en Revit kunnen gelijktijdig worden gebruikt. Door toepassen van het Intel® X99 platform met i7-processor in combinatie met een de zeer krachtige nVidia-videobewerkingskaart bent u verzekerd van een perfect grafisch vermogen en pure processorkracht!

Eigenschappen

•  Zeer krachtig werkstation
•  Extreem snelle bureaucomputer
•  Veel taken tegelijkertijd (ook 3D)
•  Geschikt voor grote PDF-combinaties
•  Accent op ontwerptaken

Digitable® Ultimate

De Ultimate is het vlaggenschip van onze productlijn die net als de Extreme is geoptimaliseerd voor veeleisende 3D applicaties zoals Revit, solibrie of Tekla. Deze machine staat garant voor een ultieme computerervaring. Gebaseerd op het Intel® X99-platform met een i7-processor in combinatie met ‘s werelds snelste nVidia GTX videobewerkingskaart behoren wachttijden tot het verleden. Met 32GB DDR4 intern geheugen heeft u te allen tijde een enorme reserve.

Eigenschappen

•  Zeer krachtig werkstation
•  Ultieme bureaucomputer
•  Veel taken tegelijkertijd (ook 3D)
•  Geschikt voor grote PDF-combinaties
•  Accent op ontwerptaken

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.