Workstations

Digitaal werken op bouwtekeningen vereist overzicht en voldoende rekenkracht. Wij bieden u daarom krachtige systemen met één of meerdere beeldschermen. Waarop u uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren, maar ook die extra zware taak die u af en toe te verwerken krijgt.

Bekijk ons volledige aanbod

Digitable® - het ultieme werkstation

Een Digitable® All-in-one workstation is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals in de bouw. Met onze productlijn voldoen wij aan de wens om de computerconfiguratie te kunnen kiezen die het beste bij uw vakgebied past. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar werkstation dat volledig aan uw behoeften voldoet en op uw gebruik is afgestemd.

Duurzame behuizing

De behuizing van een Digitable® bestaat uit een aluminium frame en kap. De kap kan van het frame worden geschoven, waardoor alle hardware vervolgens via de achterzijde toegankelijk is. Door een slim montagesysteem kan de hardware in de Digitable® binnen afzienbare tijd worden uitgewisseld bij een eventueel defect. Dat gaat een stuk sneller en eenvoudiger dan bij traditionele desktopbehuizingen. De behuizing is zo ontworpen dat alle mogelijke upgrades of vervangende onderdelen, zowel nu als in de toekomst, kunnen worden ingebouwd.

Ultiem overzicht

Waar veel systemen blijven steken op 4 miljoen pixels is de Digitable® ontworpen om informatie maar liefst op 12 miljoen pixels weer te geven. Deze pixels geven u het gewenste overzicht op uw digitale werk.

Bediening

Het systeem heeft slechts één bedieningsknop waar alle functies in zijn geïntegreerd. Zo kunt u met de knop het grote scherm tijdelijk uitzetten terwijl de computer aan blijft. Dit is handig wanneer u tijdelijk op slechts één of twee van de kleinere schermen wilt werken.

Communicatiechip

Elke Digitable® is voorzien van een communicatiechip. De chip regelt en standaardiseert de communicatie tussen het scherm en de computer waardoor het 50 inch 4K-scherm functioneert als een computermonitor. Zonder deze voorziening zou het scherm niet uitgeschakeld worden als de computer wordt afgesloten of in slaapstand wordt gezet. Daarnaast voorkomt deze chip het periodiek zoeken naar het juiste communicatiekanaal. De communicatiechip is net als alle overige onderdelen eenvoudig toegankelijk voor onderhoud of vervanging.

Focus op systeemkoeling

Veel pixels betekent veel overzicht, maar al die pixels vereisen voldoende processorsnelheid en grafisch vermogen. Naast het toepassen van hoogwaardige systeemcomponenten verdient daarom ook het koelingssysteem bijzondere aandacht. Om de temperaturen binnen acceptabele grenzen te houden voorzien wij onze systemen standaard van non-stock koelers en worden onze videokaarten zo afgeregeld dat de behuizing koeler blijft.

Daarnaast draagt de behuizing zelf ook in belangrijke mate bij aan een koel systeem. De airflow binnen een Digitable®-behuizing is geoptimaliseerd om een zo goed mogelijke systeemkoeling te realiseren.

Opstellingsmogelijkheden

Nog méér overzicht: de Digitable® is ook leverbaar in combinatie met één of meerdere extra bijschermen. Zo kunt u op uw Digitable® bouwtekeningen bekijken, terwijl op het linker scherm bijvoorbeeld uw calculatieprogramma en op het rechter uw emailprogramma draait. Zo hoeft u niet telkens van venster te wisselen.

Ergonomisch ontwerp

Een Digitable® is een ergonomisch verantwoorde keuze. Onze systemen zijn volledig af te stemmen naar de voorkeur van de gebruiker en met het verrijdbare onderstel is zowel de werkhoogte als afstand tot het scherm instelbaar. Zo voorkomt u klachten door langdurig en intensief gebruik van uw computersysteem.