Workstations

Digitaal werken op bouwtekeningen vereist overzicht en voldoende rekenkracht. Wij bieden u daarom krachtige systemen met één of meerdere beeldschermen. Waarop u uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren, maar ook die extra zware taak die u af en toe te verwerken krijgt.

Bekijk ons volledige aanbod

Keuzetabel

Een systeem van Digitable kan worden besteld in verschillende uitvoeringen, ieder met hun eigen focus en kracht. De configuraties zijn afgestemd op de typen systeemgebruik die te onderscheiden zijn binnen de verschillende kolommen in de bouw.

Hieronder vindt u onze keuzetabel waarin de 4 basisconfiguraties schematisch zijn weergegeven wat betreft hun prestaties en aansluiting op een bepaald gebruikspatroon.

De beste Digitable voor uw werkzaamheden

Vaak kan de keuze voor een systeemconfiguratie gebaseerd worden op het type werkzaamheden dat u dagelijks verricht. Het schema hieronder vat onze configuraties samen in één overzichtelijk vergelijk.

← U dient te scrollen om de gehele inhoud te bekijken. →

Essential Professional Extreme Ultimate
Doelgroep systeem Onderaannemers Aannemers, schilders, sloop, calculatiebureau Tekenbureau, constructiebureau, architect Architect, ontwerper, vormgever
Gebruikspatroon PDF- en Office-bestanden Gecombineerde PDF- en Office-bestanden AutoCAD / Revit toepassingen Tekla / Revit toepassingen
Snelheid verwerken (grote) bestanden
Multitasken
Grafische prestaties

Statistieken voor de kenners

Heeft u meer kennis van computersystemen, dan bent u wellicht geïnteresseerd in de technische samenstelling van onze systemen. Hieronder hebben we voor u de belangrijkste componenten samengevat. Alle systemen worden naast deze onderdelen voorzien van een bijpassend moederbord en gecertificeerde voeding.

← U dient te scrollen om de gehele inhoud te bekijken. →

Essential Professional Extreme Ultimate
Processor en werkgeheugen i3 (≥ 2 cores)
4GB RAM DDR4
i5 of i7 (≥ 4 cores)
8GB RAM DDR4
i7 (≥ 6 cores)
16GB RAM DDR4
i7 of i9 (≥ 8 cores)
32GB RAM DDR4
Videokaart Mid range
GTX 1650 of nieuwer
High-end
GTX 1660 of nieuwer
Ultra high-end
GTX 2060 of nieuwer
Ultra high-end
GTX 2070 of nieuwer
Opslagcapaciteit 250GB SSD
1TB HDD
250GB SSD
1TB HDD
250GB SSD
1TB HDD
250GB SSD
1TB HDD
Besturingssysteem Windows 10 Pro Windows 10 Pro Windows 10 Pro Windows 10 Pro
Prestatie-index PassMark ≥ 4000 ≥ 5000 ≥ 6000 ≥ 6500