+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Workstations

Opstelling van onze systemen en leverbare schermcombinaties

Een systeem van Digitable® is leverbaar met verschillende afmetingen aan hoofd- en zijschermen. Met extra zijschermen creëert u nog meer overzicht op uw werk. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw Digitable® de digitale bouwtekeningen bekijken, terwijl op het linkerscherm uw calculatieprogramma en op het rechterscherm uw Word-documenten draaien. Met de muis navigeert en knipt/plakt u van scherm naar scherm.

Hoofdschermen

Wij bieden een breed scala aan hoofdschermen voor gebruik bij uw Digitable® of traditionele workstation. Alle toegepaste oplossingen zijn voorzien van een 4K-UHD scherm zodat uw tekeningen haarscherp worden weergegeven. Door toepassen van LED-panelen bent u verzekerd van een kraakhelder contrast en een zeer brede kijkhoek. Onze mogelijkheden bestaan uit:

•  Het Digitable® All-in-one 50” scherm
•  Conventionele monitoren tot 43″ beelddiagonaal

Zijschermen

Voor meer overzicht op uw werk is het aan te raden om extra zijschermen toe te passen. Zo vergroot u uw werkoppervlakte en wordt het mogelijk om naast uw bouwtekeningen tegelijkertijd uw calculatieprogramma of andere software weer te geven. De schermen kunnen naar eigen inzicht worden opgesteld en zijn altijd voorzien van Full HD-resolutie en leverbaar in een range van 19″ tot 27″.

opstelling 1bovenaanzicht-rechtst-rechts

Mogelijke opstellingen

De systemen van Digitable® kunnen op allerlei manier worden opgesteld binnen uw kantoor. Hieronder hebben wij enkele mogelijkheden gevisualiseerd om u een idee te geven van de opstellingsmogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij u graag een gepaste opstelling voor uw situatie.

Onderstel

Handmatig

Speciaal voor de werkplek waarvan slechts één gebruiker gebruik maakt, heeft Digitable een handmatig onderstel ontworpen. Dit uiterst solide onderstel voldoet volledig aan de eisen die de Arbowet stelt. Doordat het onderstel aan de onderzijde van de Digitable® wordt bevestigd, neemt het geheel bijzonder weinig ruimte in. Ideaal voor plaatsing tegen een wand of bij een werkplekopstelling van twee stuks Digitable® waarbij de achterzijden van de beide werkplekken tegen elkaar worden geplaatst.

Elektrisch

Wanneer er meerdere mensen op dezelfde Digitable® werken of wanneer de Digitable® vaker van hoogte moet wisselen, dan is dit elektrische onderstel onmisbaar. De hoogte van de kolom is verstelbaar tot 52 cm en kan snel op de gewenste werkhoogte worden ingesteld. Op deze manier kan men (afwisselend) staand werken of de Digitable® inzetten voor een werkbespreking of presentatie.

Ergonomie

Digitaal werken moet op een ergonomisch verantwoorde manier plaatsvinden. De Arbowet stelt regels aan het werken met computerschermen. De gebruiker moet de afstand tot het scherm kunnen bepalen. Daarnaast dient de gebruiker het systeem in hoogte te kunnen variëren en moet het mogelijk zijn om de kijkhoek in te stellen. Elke Digitable® kan worden voorzien van een onderstel waardoor afstand, hoogte en kijkhoek kunnen worden afgestemd op de gebruiker.

Digitable heeft in overleg met een Arbo-deskundige een opstellingsoverzicht gemaakt. Deze kunt u bekijken door hieronder op de button te klikken.

Download PDF

ergonomie

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.