+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Workstations

Traditionele workstations

De traditionele workstations van Digitable® zijn even krachtig als onze All-in-one machines, maar vormen een alternatief waarbj de schermkeuze uitgebreider is dan het in de Digitable toegepaste 50″-scherm. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar werkstation dat volledig aan uw behoeften voldoet en op uw gebruik is afgestemd.

Dit type systeem is vergelijkbaar aan uw vertrouwde kantoorcomputer, maar dan met een krachtigere computer én een groot formaat beeldscherm waardoor u meer overzicht krijgt in uw werk. Let op: bij een traditioneel workstation zijn monitoren leverbaar tot een formaat van maximaal 43″.

Meestal de voordeligste keuze

Door het ontbreken van de All-in-one behuizing liggen de aanschafkosten voor dit type systeem lager dan bij een Digitable®. De prestaties van het systeem zijn identiek door toepassen van dezelfde hardware, u levert dus enkel in wat betreft design. Daarnaast is het zo dat u rekening moet houden met een meerprijs voor bepaalde types hoofdschermen, omdat de communicatiechip in deze opstelling niet kan worden toegepast en dit een beperking in de toepasbare range van schermen ten gevolge heeft. U bent dus niet in alle gevallen voordeliger uit, wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

Leverbaar met verschillende behuizingen

De traditionele workstations van Digitable® zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Standaard wordt gekozen voor een zwarte, merkloze midi-behuizing. Heeft u andere wensen, dan kunt u dit altijd met ons overleggen.

Waarom kiezen voor een systeem van Digitable®?

Met Digitable® haalt u een specialist in huis op het gebied van stabiele en krachtige werkstations. Of het nu gaat om vaste werkplekken of fieldwork: wij zijn van alle markten thuis!

Meer lezen

Leverbare hardwareconfiguraties

Onderstaand kunt u meer informatie vinden bij de verschillende configuraties die leverbaar zijn binnen een traditionele desktopbehuizing. Iedere configuratie is afgestemd op een bepaald type systeemgebruik, aanbevelingen voor uw situatie kunt u terugvinden in de keuzetabel.

Essential
Onze instapconfiguratie met stabiele
mid-range prestaties tegen een
gunstige prijs
Professional
De meest gekozen configuratie
met een goede verhouding tussen
snelheid en stabiliteit
Extreme
Een high-end configuratie met
voldoende rekenkracht voor het
draaien van ontwerpprogramma’s
Ultimate
De ultieme configuratie voor
professionals die zich richten
op zware ontwerptaken
Doelgroep systeemOnderaannemersAannemers, schilders,
sloopwerk, calculatiebureau
Tekenbureau, constructiebureau,
architect
Architect, ontwerper,
vormgever
GebruikspatroonPDF tekeningen &
bestanden
PDF tekeningen &
bestanden
AutoCAD / Revit
toepassingen
Tekla / Revit
toepassingen
Snelheid verwerken van (grote) bestandenicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfon
Multitasken
icon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfon
Grafische prestatiesicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfofficon_perfonicon_perfonicon_perfonicon_perfon

Het belang van goede systeemkoeling

Veel pixels betekent veel overzicht, maar al die pixels vereisen onder de motorkap enorm veel processor- en videokracht. Naast het toepassen van hoogwaardige systeemcomponenten verdient ook het koelingssysteem bijzondere aandacht. Om de temperaturen binnen acceptabele grenzen te houden voorzien wij onze systemen van een watergekoeld processorblok en is de videokaart voorzien van het gepatenteerde ATX 2.0 koelingsprincipe.

Opstellingsmogelijkheden

Onze systemen zijn leverbaar met verschillende hoofdschermen, maar kan ook worden geleverd in combinatie met één of meerdere extra monitoren. Zo kunt u digitale bouwtekeningen bekijken terwijl op het linkerscherm bijvoorbeeld uw calculatieprogramma en op het rechter uw Word-documenten draaien.

Toon de mogelijkheden

Digitable® Essential

Deze Digitable® is een midrange workstation voor professionals die op zoek zijn naar een betaalbaar systeem dat zijn taken stabiel en snel kan verzorgen. De Essential is vooral populair bij onderaannemers doordat zij enkel een gedeelte van een werk offreren en dus slechts een gedeelte van de de totale informatie gebruiken. Deze machine is speciaal ontworpen voor de bouwer die naast zijn normale bureausoftware voornamelijk met PDF-tekeningen werkt. Door de combinatie van de i3-processor en de krachtige videokaart kan de Essential met gemak diverse tekeningen naast elkaar open hebben terwijl uw calculatieprogramma op de achtergrond meedraait.

Eigenschappen

•  Economische keuze
•  Stabiele en snelle bureaucomputer
•  Snel inzicht in het werk
•  Selecteren van de benodigde stukken
•  Snel hoeveelheden uittrekken
•  Calculatie en werkvoorbereiding onderaannemersbedrijf

Digitable® Professional

Deze Digtable® is een alleskunner die uitblinkt in informatieverwerking. Deze bestseller is speciaal ontworpen voor bouwprofessionals die worden geconfronteerd met erg veel digitale informatie. Vaak zijn deze gebruikers gesitueerd binnen het bedrijfsbureau van een algemeen aannemersbedrijf. Dit high-end werkstation verricht bliksemsnel al uw bureautaken waarbij u moeiteloos tientallen PDF-bestanden kunt meten, bewerken en delen.

Eigenschappen

•  Krachtig werkstation
•  Zeer snelle bureaucomputer
•  Snel inzicht in het werk
•  Selecteren van de benodigde stukken
•  Snel hoeveelheden uittrekken
•  Calculatie en werkvoorbereiding aannemersbedrijf

Digitable® Extreme

De Extreme is geoptimaliseerd voor veeleisende 3D-applicaties zoals Revit, solibrie of Tekla. Wij adviseren dit krachtige werkstation vooral aan professionals die, naast snelle informatieverwerking, ook veel bezig zijn met ontwerptaken binnen 2D- en 3D-applicaties. Applicaties zoals Bluebeam, AutoCAD en Revit kunnen gelijktijdig worden gebruikt. Door toepassen van het Intel® X99 platform met i7-processor in combinatie met een de zeer krachtige nVidia-videobewerkingskaart bent u verzekerd van een perfect grafisch vermogen en pure processorkracht!

Eigenschappen

•  Zeer krachtig werkstation
•  Extreem snelle bureaucomputer
•  Veel taken tegelijkertijd (ook 3D)
•  Geschikt voor grote PDF-combinaties
•  Accent op ontwerptaken

Digitable® Ultimate

De Ultimate is het vlaggenschip van onze productlijn die net als de Extreme is geoptimaliseerd voor veeleisende 3D applicaties zoals Revit, solibrie of Tekla. Deze machine staat garant voor een ultieme computerervaring. Gebaseerd op het Intel® X99-platform met een i7-processor in combinatie met ‘s werelds snelste nVidia GTX videobewerkingskaart behoren wachttijden tot het verleden. Met 32GB DDR4 intern geheugen heeft u te allen tijde een enorme reserve.

Eigenschappen

•  Zeer krachtig werkstation
•  Ultieme bureaucomputer
•  Veel taken tegelijkertijd (ook 3D)
•  Geschikt voor grote PDF-combinaties
•  Accent op ontwerptaken

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.