Bouwend Nederland vertrouwt op de kracht van Bluebeam Revu! Kiest u voor Digitable als partner voor Bluebeam, dan voorzien wij u van een uitgebreide Tool Chest, een passend opleidingstraject en aanvullende software.

Met Bluebeam Revu investeert u in een breed toepasbare oplossing waarmee u de overstap naar digitaal werken concreet handen en voeten geeft

Waarom u de overstap naar digitaal meten en calculeren moet overwegen

Krachtig hulpmiddel

U verwerkt bouwtekeningen met Bluebeam Revu in een handomdraai tot een sluitende kostencalculatie. Alle metingen komen in één totaalstaat te staan en u hoeft niks meer handmatig te meten. U kunt aantekeningen aanmaken waar nodig, waardoor altijd duidelijk blijft waarmee u heeft gerekend.

Standarisatie via uw Tool Chest

Veel processen binnen uw bedrijfsvoering zijn al gedigitaliseerd. Uw contacten zullen steeds vaker vragen om een digitale en sluitende correspondentie en op termijn ook verlangen naar standarisatie.

Bluebeam Revu standariseert projecten doordat u steeds met dezelfde gereedschappen meet. Metingen blijven zo binnen ieder project identiek qua vormgeving. Onderwerpen, hoeveelheden en andere eigenschappen (bijv. codering) kunnen in een legenda worden opgenomen, waardoor ook contacten zonder Bluebeam de metingen kunnen inzien.

Gebruik de standaard gereedschappen of maak gebruik van een op uw bedrijf afgestemde Tool Chest waarin door u toegepaste bouwdelen kunnen worden opgenomen.

"Door slim gebruik van Bluebeam Revu verruilt u uw meetlat, calculator en markeerstiften voor een sluitend digitaal werkproces"
Mogelijkheden voor samenwerken en uitwisseling van gegevens

U kunt in Bluebeam door uw digitale projecthistorie bladeren zonder mappen vol tekeningen open te slaan. U kunt daarnaast samenwerken met uw collega's doordat de gegevens binnen elke installatie van de software uitleesbaar zijn. Ook binnen de werkvoorbereiding en uitvoering zijn oplossingen beschikbaar voor naslag.

Logo Bluebeam Revu 20
Waarom kiezen voor Bluebeam?
  • Bluebeam is marktleider op gebied van PDF-bewerkingssoftware, waardoor uw werk door veel contacten naadloos kan worden ingelezen
  • Digitaal meten verkort de doorlooptijd van calculaties en werkvoorbereiding significant wanneer u de juiste methodiek toepast
  • Het inmeten en verwerken van gegevens lopen naadloos in elkaar over, waardoor u kostbare tijd bespaart die u ook voor andere belangrijke taken kunt gebruiken
  • Nooit meer discussie over hoeveelheden doordat deze digitaal vast liggen en altijd kunnen worden teruggezocht
  • Sterke reductie in aantal plots omdat deze alleen in uitzonderlijke gevallen nog nodig zijn zodra Bluebeam binnen het bedrijf is uitgerold
Download een trial van Bluebeam Revu

Digitable begeleidt aannemers en aan de bouw gerelateerde MKB-bedrijven van A tot Z bij het introduceren van Bluebeam Revu in hun bedrijfsvoering

Uw vaste aanspreekpunt voor het uitrollen van Bluebeam binnen uw bedrijf

Advisering, versiebeheer en support

Revu is beschikbaar in verschillende versies. Wij adviseren u graag welke het beste bij uw werkzaamheden past. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het installeren en instellen van de software én staan we voor u klaar bij vragen of problemen. Met Digitable investeert u in een vast aanspreekpunt voor alles wat bij Bluebeam komt kijken.

Tool Chest met voor uw werkzaamheden relevante gereedschappen

Wij voorzien u van een set gereedschappen waarmee u de meest voorkomende bouwdelen kunt meten. Afhankelijk van uw vakgebied zullen wij u voorzien van een Tool Chest waarin voor u relevante gereedschappen zijn opgenomen. Vaak wordt een Stabu georiënteerde set geleverd, maar op aanvraag zijn ook andere indelingen mogelijk.

Wat u van Digitable mag verwachten
  • Wij adviseren in welke versie van Bluebeam voor u geschikt is en nemen de aanschaf, het beheer van licenties, installaties en doorvoeren van updates volledig uit handen
  • Wij adviseren bij nieuwe releases van de software over of deze geschikt zijn voor uw werkzaamheden en praten u bij over nieuwe functies
  • Wij ondersteunen bij algemene vragen over de software of problemen binnen een specifiek project
  • Wij voorzien u van een Nederlandstalige handleiding afgestemd op Bluebeam Revu 20
"Wij beheren uw licenties, zijn beschikbaar voor support en voorzien u van een passende Tool Chest voor Bluebeam"

Leverancier van aanvullende software die dynamisch koppelt aan gegevens uit Bluebeam

Overzichtelijke projectstaten met subtotalen

Onze in eigen huis ontwikkelde Conversiesoftware zorgt ervoor dat u uw meetgegevens uit Bluebeam binnen enkele klikken kunt omvormen naar een overzichtelijke draaitabel in Excel. U kunt subtotalen genereren over verschillende lagen (kolommen) die u in Bluebeam heeft gevuld en natuurlijk worden ook totalen getoond over uw gehele project.

Koppelen van gegevens aan calculatiesoftware

Via onze Excel Invoegtoepassing kunt u gegevens uit Bluebeam in de meeste gevallen koppelen aan calculatiesoftware zoals Topcalc, IBIS-TRAD en Kraan. Daarnaast is het mogelijk te koppelen aan uw eigen Excel werkbladen.

Begrotingspakket Digitcalc Begroting

Met Digitcalc Begroting haalt u een uiterst innovatief begrotingssysteem in huis. Waar andere traditionele calculatieprogrammatuur geheel leunt op handmatige input, is Digitcalc Begroting geheel ontworpen met het oog op het digitaal inmeten van hoeveelheden.

"Wij zorgen ervoor dat uw Bluebeam gegevens dáár komen waar u ze wilt hebben!"
Meer informatie over onze pakketten

De zekerheid van een vliegende start in Bluebeam en aanvullende software met een passend opleidingstraject

Basisworkshops Bluebeam

Digitable verzorgt basisworkshops Bluebeam afgestemd op gebruik van de software in de bouw. Via deze training leren u werken met de belangrijkste functies, waardoor u na de workshop in staat bent een simpele calculatie te maken in Bluebeam.

Onze workshop basiskennis Bluebeam is gericht op digitaal calculeren en werkvoorbereiden binnen de bouwkolom. en is dan ook enkel geschikt voor cursisten met voldoende voorkennis over "de bouw" in het algemeen.

Meer informatie over de basisworkshop
Uitgebreide bedrijfsintegratie

Via ons implementatietraject krijgt u uitleg over alle nieuwe software en koppelen we meetgegevens uit Bluebeam direct met uw begroting. Op deze manier haalt u maximaal voordeel uit uw digitaliseringsslag!

Binnen dit traject begeleiden we u van begin tot eind bij het inbedden van digitaal calculeren en werkvoorbereiden binnen uw bedrijfsvoering. Zo heeft u de zekerheid dat de nieuwe werkwijze ook echt een toegevoegde waarde heeft en u alle voordelen van de software optimaal benut.

Meer informatie over bedrijfsintegratie