Lees de ervaringen van onze klanten

Door de jaren heen zijn veel van onze klanten specialist geworden in het werken op digitale tekeningen. Wij kunnen u zelf proberen te overtuigen van ons concept, maar u hoort wellicht liever de mening van onze klanten. Op deze pagina vindt u een aantal testimonials.

Timmerbedrijf Offermans

Dankzij de Digitable® is de rust in ons werk enorm toegenomen. Door het maatwerk dat Digitable levert sluit het systeem perfect aan op onze werkwijze.

Lees meer

Extra Montage

We calculeren efficiënter, hebben meer overzicht op onze tekeningen en op de uittrekstaten. Dat werkt gewoon een stuk sneller en fijner!

Lees meer

Dijkwaard

Het systeem kun je aanpassen aan je eigen behoeften. Jack Van Rooij van Digitable® blijft net zo lang zoeken tot hij voor jou de juiste oplossing gevonden heeft. Dát noem ik topservice!

Lees meer

Groenen Bouw & Onderhoud

Groenen Bouw en Onderhoud richt zich bij bouw- en onderhoudsprojecten op efficiency en kwaliteit. Het toepassen van digitale ontwikkelingen draagt hiertoe bij. Met het gebruik van de Digitable® zetten we een grote stap richting innovatief calculeren en werkvoorbereiden.

Lees meer

Van Stokkum

We werken sinds het voorjaar van 2013 met dit systeem en we merken duidelijk verschil. Het levert tijdswinst én een professionele meetstaat ter inzage op. Dankzij de praktijkgerichte workshop konden we goed en snel met de Digitable® aan de slag.

Lees meer

Manders Totaal

We wisten dat we met Digitable® onze calculaties en werkvoorbereidingen efficiënter en kostenbesparender konden maken. Omdat we ook onze reprokosten wilden terugdringen, kozen we voor dit systeem. Die verwachtingen werden al snel ingelost.

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.