Lees hier ons laatste nieuws

De ontwikkelingen binnen ons bedrijf staan niet stil en we hebben u daarom altijd wel iets nieuws te vertellen. Via onze nieuwspagina kunt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen op digitaal gebied en delen wij daarnaast periodiek een blog over verschillende hot topics.

7 redenen om juist nu digitaal te gaan werken

Soms is het stuitend om calculatoren en werkvoorbereiders te zien stuntelen met hun papieren tekeningen, die het gebrek aan overzicht moeten compenseren van hun veel te kleine computerschermpjes. Onder het mom van de digitaliseringstendens wordt vaak gekozen voor meer of minder geavanceerde software om PDF-bestanden mee te bewerken.

Lees meer

SGA Vakdagen Gorinchem

Recent is Digitable een samenwerkingsverband aangegaan met Bartels Datastore. In het door Bartels Datastore ontwikkelde softwarepakket Topcalc kunnen bouwbedrijven, afbouwbedrijven en schilders binnen één oplossing hun workflow managen van A tot Z. De samenwerking tussen beide partijen heeft geleid tot een oplossing waarmee digitaal gemeten hoeveelheden...

Lees meer

Bartels Datastore en Digitable bundelen krachten

Bartels Datastore is met haar calculatieprogramma TopCalc marktleider binnen de Nederlandse schildersbranche. Steeds meer TopCalc gebruikers zijn de afgelopen tijd overgestapt naar digitaal inmeten van gegevens. Veruit de meeste bedrijven gebruiken hiervoor het programma Bluebeam.

Lees meer

Digitable vereenvoudigt calculatie

Sneller, overzichtelijker, minder kans op fouten en duidelijke informatieoverdracht van een opdracht naar de werkvloer. Mathieu van der Kruijs steekt zijn enthousiasme over het gebruik van Digitable - een A0-scherm met computer en Bluebeam software - bij het calculeren niet onder stoelen of banken.

Lees meer