+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

icon_service

Service

Ondersteuning in brede zin

De Digitable® is ontwikkeld vanuit de praktijk en daar heeft u veel voordeel van want wij zijn thuis in de bouwwereld en snappen dat u snel en goed de Digitable® wilt inzetten, zonder oponthoud. Daarom ondersteunen wij van Digitable u praktisch en doelgericht. Uw werk is onze focus! Met het afsluiten van een Service-Contract bent u ervan verzekerd dat uw problemen en vragen altijd naar tevredenheid worden opgelost. Ook op het gebied van de financiering zijn wij u graag van dienst. Via Grenkefinance N.V. kunt u de Digitable® tegen zeer aantrekkelijke tarieven leasen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de Digitable® een periode op proef te gebruiken.

Service-Contracten


Met het afsluiten van een Service-Contract bent u ervan verzekerd dat uw problemen en vragen altijd naar tevredenheid worden opgelost. 

We bieden 3 soorten Service-Contracten aan:

Met het Service-Contract-brons:

  • wordt de Digitable® gemonitord met behulp van GFI MAX Remote Management ten behoeve van preventief onderhoud en antiviruscontrole
  • worden profielen en voorkeuren binnen Bluebeam extern opgeslagen, waardoor bij een defect aan de Digitable® bijvoorbeeld de zorgvuldig opgebouwde gereedschapskist niet verloren gaat maar teruggezet kan worden;
  • kan een beroep gedaan worden op onze technische storingsdienst, alle vragen die te maken hebben met het foutloos functioneren van de hard- en software (geen workshop-gerelateerde aspecten). De hulp is op best effort basis;
  • worden upgrades van Bluebeam gratis ter beschikking gesteld en wordt hierover geadviseerd. Tevens upgraden wij de Digitable® Add-In zodat deze ook binnen de hogere Bluebeam versie blijft functioneren;
  • dient de Digitable® bij een defect te allen tijden, op initiatief en kosten van de koper, in overleg aangeboden en opgehaald te worden op onze reparatielocatie te Eindhoven. Na de Carry-in garantie komen ook alle reparatiekosten (onderdelen en arbeid) voor rekening van de koper;
  • ontvangt u een “voucher” waarmee een garantie wordt gegeven op het up-to-date houden van de Digitable®: De Digitable® mag één keer in de drie jaar worden aangeboden voor het updaten van de computerarchitectuur. De volgende onderdelen kunnen tegen inkoopprijzen + 20% assemblagekosten worden ge-update: Windows versie, moederboard, processor, videokaart, in- en extern geheugen. Op deze manier blijft de Digitable® draaien volgens de laatste stand der techniek.

Met het Service-Contract-zilver:

  • wordt de service, zoals beschreven bij het “Service-Contract-brons”, uitgebreid met het kosteloos repareren of vervangen van een defect 4K scherm na de Carry-in garantie. Alle andere reparatiekosten (onderdelen en arbeid) blijven wel voor rekening van de koper. Ook het aanbieden en ophalen van de defecte Digitable® op onze reparatielocatie blijft te allen tijden op eigen initiatief en kosten van de koper.

Met het Service-Contract-goud:

  • heeft u ultieme garantie en gemak. Wij bieden de service zoals beschreven bij het “Service-Contract-brons”, met het verschil dat punt e. vervalt. Wij zorgen er namelijk voor dat een defecte Digitable® voor onze rekening binnen 16 kantooruren door een gelijkwaardig apparaat vervangen wordt. Op deze manier heeft men altijd de garantie snel door te kunnen werken.

Koop met zekerheid

Wilt u een Digitable® eerst eens uitproberen met een “niet-tevreden-geld-terug-garantie”? Dan is onze escape formule misschien een goed alternatief. U verkrijgt de mogelijkheid om de koop van de Digitable® binnen 2 maanden ongedaan te maken. Indien u na die periode niet tevreden bent retourneren wij uw investering, minus gemaakte kosten. Dankzij deze “escape” kunt ten volle ervaren wat de meerwaarde is van het gebruik van de Digitable® en de bijbehorende service, zonder enig risico. Uiteraard nemen wij u alle technische zorgen uit handen, zodat u zich voor 100% kunt bezighouden met uw bedrijfsvoering.

Vraag naar de voorwaarden!

Huur een Digitable®

Wilt u een Digitable® eerst eens uitproberen alvorens u hem aanschaft? Dan is huren misschien een goed alternatief. Dankzij onze huur-mogelijkheid kunt u max. 3 maanden ervaren wat de meerwaarde is van het gebruik maken van de Digitable® en de bijbehorende service. Daarna heeft u de mogelijkheid om de Digitable® over te nemen. De huurkosten worden dan deels in mindering gebracht op de verkoopprijs. Wij nemen u alle technische zorgen uit handen, zodat u zich voor 100% kunt bezighouden met uw bedrijfsvoering.

Vraag naar de voorwaarden!

Lease een Digitable

Onze partner GRENKE finance biedt midden- en kleinbedrijven de mogelijkheid moderne IT apparatuur te leasen tegen faire voorwaarden, in plaats van daadwerkelijk aan te schaffen. Ook wanneer ze maar beperkte investeringsmogelijkheden hebben.

grenkeleasing

Leasing: het MKB in het middelpunt
Het is ons doel met name het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen. Want vaak zijn het juist deze bedrijven die de economie in beweging houden. Daarom hebben we onze financiële diensten toegesneden op hun behoeften en mogelijkheden. Het is onze wens voor hen een betrouwbare partner te zijn.  Daarom staat bij ons bedrijf persoonlijk contact in het middelpunt. In het individuele contact met onze leveranciers en klanten weten wij dat we altijd met een unieke partner een unieke uitdaging aangaan. Daarvoor zetten we ons dag na dag in: competent en toegewijd, transparant en fair, oprecht en persoonlijk. Daarbij zijn uw behoeften en ideeën maatgevend voor onze dienstverlening.

INVESTERING:

 Voorbeeld lease termijnen

Voorbeeldbedrag: € 3.760,-
 Looptijd in maanden Bedrag  /  maand  /  stuk Overname na looptijd
60€ 94,-€ 313,-
48€ 112,-€ 407,-
36€ 144,-€ 407,-
Vraag naar de voorwaarden!

11

Hoe snel verdient u een Digitable® terug?

Bekijk een rekenvoorbeeld

Zij gingen u voor

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.