Krachtige workstations

#krachtig #stil #pixels #geen-wachttijden #overzicht #ergonomisch #design #4k

Digitaal werken op bouwtekeningen vereist overzicht en voldoende rekenkracht. Wij bieden u daarom krachtige systemen met één of meerdere beeldschermen. Waarop u uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren, maar ook die extra zware taak die u af en toe te verwerken krijgt.

Onze expertises

Focus op prestaties

Systemen van Digitable worden periodiek gecontroleerd op hun prestaties en waar nodig bijgesteld naar de nieuwe stand der techniek. Onze workstations sluiten daarom altijd perfect aan op gebruik voor software als Bluebeam, Tekla, Revit en AutoCAD.

We begrijpen dat u graag iets te kiezen heeft en bieden u daarom verschillende configuraties. Ongeacht uw keuze bent u er altijd van verzekerd dat een systeem van Digitable beter presteert dan een gelijk geprijsd systeem van een derde partij.

Kennis van 4K-technologie

Om bouwtekeningen volledig én haarscherp weer te kunnen geven, maken wij voor onze systemen gebruik van grote beeldschermen met 4K-resolutie.

Wij hebben inmiddels een brede ervaring op dit vlak en weten precies waar uw systeem aan dient te voldoen. Onze schermen worden uitgebreid getest en ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole, waardoor u nooit voor nare verrassingen komt te staan.

Centraal aanspreekpunt

Omdat wij naast workstations ook softwarepakketten leveren en workshops verzorgen, kiest u met Digitable® een partner voor uw gehele digitaliseringsproces binnen de bouwkolom.

Wij begrijpen als geen ander dat u korte lijnen en directe ondersteuning wenst; onze vakkundige helpdesk staat daarom altijd voor u klaar om problemen op een degelijke manier op te lossen.

Digitable® - het ultieme werkstation

De Digitable® is een alles-in-één computersysteem dat fraai design combineert met snelle hardware en ultiem overzicht. Op een Digitable® heeft u 50 inch aan werkruimte tot uw beschikking die desgewenst kan worden uitgebreid met een maximum van 3 extra beeldschermen. Op het haarscherpe scherm van een Digitable® komen bouwtekeningen tot leven!

De Digitable® is leverbaar in verschillende uitvoeringen en kent vele mogelijkheden om het systeem compleet op uw eisen af te stemmen:

 • 4 basisconfiguraties in hardware die desgewenst op specifiek gebied uitgebreid kunnen worden;
 • Opstellen op een bureau, een handmatig of elektrisch onderstel of aan de wand middels ons universele ophangsysteem;
 • Uitbreiden van het werkgebied met extra beeldschermen;
 • Toevoegen van extra connectiviteit (dvd-speler, wifi)

Lees meer over de Digitable®
De Digitable® combineert snelle hardware en fraai design tot het ultieme werkstation voor professionals in de bouw

Assembler

Als alternatief op de Digitable® bouwen we ook traditionele workstations. Deze systemen bestaan uit een losse computerkast met daarbij één of meerdere beeldschermen. Assemblers kunnen worden geleverd met beeldschermen tot slechts 43 inch, maar bieden een aantal voordelen ten opzichte van de Digitable®:

 • Assemblers worden geleverd met dezelfde 4 basisconfiguraties als Digitable®-systemen;
 • Assemblers kunnen door hun kleinere schermformaat en flexibele positie voor de computerkast op vrijwel elke kantoorplek worden toegepast;
 • U levert in op design maar bespaart daardoor in kosten;
 • Monitoren kunnen zowel direct op het bureau als hangend aan een universele VESA-beugel worden opgesteld

Lees meer over de Assembler
Een Digitable® Assembler biedt u dezelfde voordelen, maar dan in een traditionele computerbehuizing

Basisconfiguraties

Onze Digitable®- en Assembler-systemen zijn beide leverbaar volgens 4 basisconfiguraties met elk hun focus, krachten en prijzen. De complexiteit van het werk dat u verricht is vaak een goede afspiegeling van welke configuratie daar het beste op aansluit. Door gebruik te maken van onze handige keuzetabel kunt u snel inzicht krijgen in welke basisconfiguratie waarschijnlijk het beste op uw werkzaamheden aansluit. En natuurlijk ook in wat wij u dan te bieden hebben!

Bekijk keuzetabel

Garantie & zekerheid

Future-proof garantie

Bij Digitable krijgt u bij het afnemen van een Servicecontract de mogelijkheid om uw systeem tegen gunstige tarieven te upgraden. Doordat de hardware binnen onze behuizingen makkelijk uitwisselbaar is, is het toevoegen van bijvoorbeeld extra werkgeheugen of een zwaardere grafische kaart een fluitje van een cent.

Vakkundige helpdesk

Kiest u ons als partner, dan kiest u voor één vast aanspreekpunt als het gaat om software- en hardwarematige vraagstukken. Dat alles via een zo kort mogelijke lijn, want wij begrijpen dat u niet graag van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Bij Digitable bent u verzekerd van directe ondersteuning bij problemen.

Het Digitable® Servicecontract

Natuurlijk bent u als professional in grote mate afhankelijk van een goed functionerend werkstation. Wij bieden u daarom tegen gunstige voorwaarden ons Servicecontract aan. Hiermee bent u verzekerd van:

 • Online en offline support tijdens kantooruren;
 • Periodieke monitoring van de systeemprestaties;
 • Bij hardwarematige problemen wisselen wij binnen 1 à 2 werkdagen uw systeem om voor een gelijkwaardig systeem, waardoor u direct verder kunt werken in uw eigen bestanden;
 • Kosteloze reparatie van uw eigen systeem binnen de garantieperiode;
 • Reparatie van uw eigen systeem tegen marktprijzen buiten de garantieperiode

Lees meer over onze servicecontracten

Opstellingsmogelijkheden & ergonomie

Wanneer u investeert in een nieuw werkstation is ergonomie wellicht een hot topic. Kiest u voor een systeem van Digitable®, dan bent u verzekerd van een ergonomisch verantwoorde werkplek. Onze systemen zijn in hoogte verstelbaar en daarnaast voorzien van verschillende functies om uw werkplek comfortabel in te richten en compleet af te stemmen op uw zicht en gevoel.

Lees verder