+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Workstations

Een systeem van Digitable® presteert beter

Een systeem van Digitable® is sneller dan gelijkwaardig geprijsde systemen van bekende fabrikanten. Kiest u voor een systeem van Digitable®, dan kiest u automatisch voor moderne hardware die optimaal presteert. Wij zijn op de hoogte van ontwikkelingen en spelen daar direct op in. Doordat wij systemen zelf samenstellen en uitvoerig testen, kunnen wij u een perfecte verhouding bieden tussen prijs en kwaliteit.

Jarenlange ervaring met 4K-systemen

4K-technologie is niet nieuw, maar wel een vak apart. Bij Digitable® weten we precies hoe we rekening moeten houden met een 4K-scherm bij het configureren van een computersysteem. Koopt u een scherm bij Digitable®, dan bent u daarnaast verzekerd van een uitgebreide kwaliteitscontrole. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Prestaties afgestemd op veeleisende applicaties

Niet ieder systeem is in staat om zware tekenpakketten zoals Bluebeam, Tekla of Revit te draaien. Onze systeemconfiguraties zijn afgestemd op verschillende soorten gebruik en zijn hier ook uitvoerig op getest. Zo weet u zeker dat het systeem ook echt kán waarvoor het wordt aangeschaft!

Één aanspreekpunt voor al uw vragen

Digitable® levert naast workstations ook softwarepakketten waarin we u kunnen opleiden via onze workshops. Kiest u ons als partner, dan kiest u voor één vast aanspreekpunt als het gaat om software- en hardwarematige vraagstukken. Dat alles via een zo kort mogelijke lijn, want wij begrijpen dat u niet graag van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Bij Digitable® bent u verzekerd van directe ondersteuning bij problemen.

Een divers aanbod tegen gunstige prijzen

Het afstemmen van een 4K-systeem op zijn toepassingen behoeft speciale aandacht. Wij leveren daarom verschillende systeemconfiguraties en diverse afmetingen schermen. Hierdoor hebben wij tegen ieder budget een passende oplossing beschikbaar, van mid-range setups tot high-end krachtpatsers.

Future-proof garantie

Bij Digitable® krijgt u bij het afnemen van een onderhoudscontract de mogelijkheid om uw systeem tegen gunstige tarieven te upgraden. Doordat de computerhardware binnen onze behuizingen makkelijk uitwisselbaar is, is het toevoegen van bijvoorbeeld extra werkgeheugen of een zwaardere grafische kaart een fluitje van een cent. Dit geldt voor zowel de Digitable® All-in-one systemen als de traditionele workstations.

Het Digitable® “Altijd online” pakket

Natuurlijk bent u als professional op grote schaal afhankelijk van een werkende workstation. Wij bieden u daarom tegen gunstige voorwaarden ons “Altijd online” pakket aan. Hiermee bent u verzekerd van:

•  Online en offline support tijdens kantooruren
•  Periodieke monitoring van de systeemprestaties
•  Bij hardwareproblemen wisselen wij binnen 1 à 2 werkdagen uw systeem om voor een gelijkwaardig systeem, waardoor u direct verder kunt werken in uw eigen bestanden
•  Kosteloze reparatie van uw eigen systeem binnen de garantieperiode
•  Reparatie van uw eigen systeem tegen marktprijzen buiten de garantieperiode

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.