Digitable voor aannemers

#bigdata #overzicht #overheid #provincies #gemeentes #samenwerking #bouwplaats-digitalisering

Digitable biedt totaaloplossingen voor digitaal werken in de bouw. Wij bieden u het overzicht zoals u gewend bent op papier, maar dan in digitale vorm. Hardware, software en scholing gaan hierbij hand in hand en wij richten ons primair op deze succesvolle combinatie.

  • Snel uittrekken van hoeveelheden en direct inzichtelijk wat en waar is gemeten
  • Eenduidige uitwisseling van informatie met collega's
  • De perfecte onderbouwing naar uw opdrachtgevers
  • Geen discussies over hoeveelheden

Kies voor de kracht van passende software

Digitable levert een compleet pakket software waarmee digitaal calculeren en werkvoorbereiden kinderspel worden. In onze oplossing worden de krachtige meetmiddelen uit Bluebeam naadloos gecombineerd met slimme uitbreidingen via onze eigen softwarecomponenten.

Logo Bluebeam Revu

Bluebeam met een inrichting afgestemd op uw branche

Onze Add-in stemt Bluebeam compleet af op uw werkzaamheden. Niet alleen wordt de software voorzien van een complete bibliotheek met vaak voorkomende meetitems, maar wordt de software daarnaast door onze gebruiksvriendelijke interface een stuk makkelijker te bedienen.

Lees meer over Bluebeam
Bluebeam Revu Core

Wij leveren Bluebeam en richten de software voor u in voor optimaal gebruik

Logo Digitcalc Overzicht

Genereer slimme en overzichtelijke projectstaten

Binnen dit pakket heeft u de mogelijkheid om in Bluebeam gemeten regels om te zetten naar een overzichtelijke uittrekstaat van uw project. Deze staat maakt handig onderscheid tussen verschillende bouwdelen en u genereert via één muisklik subtotalen op verschillende niveaus. Zo ziet u meteen relevante getallen terug die u kunt gebruiken voor het opstellen van een calculatie of offerte.

Lees meer over Digitcalc Overzicht
Digitcalc Overzicht

Verwerk meetgegevens naar een overzichtelijke projectstaat in Excel

Logo Digitcalc Koppeling

Koppel Bluebeam aan uw calculatiesoftware of ERP-systeem

Veel bedrijven streven naar een integratie van Bluebeam met hun eigen calculatiesoftware. Onze koppelsoftware zorgt ervoor dat uw metingen in Bluebeam dynamisch meebewegen naar uw projectoverzicht binnen Excel. In veel gevallen kan van daaruit een eenvoudige koppeling worden gelegd met eigen calculatiesoftware.

Lees meer over Digitcalc Koppeling
Digitcalc Koppeling

Leg via onze software eenvoudig een koppeling naar eigen software

Logo Digitcalc Begroting

Genereer via Digitcalc een elementenbegroting in Excel

Naast het uitwisselen van gegevens met eigen software, bieden wij u ook de mogelijkheid een complete kostenbegroting samen te stellen binnen Excel. Naast onze Invoegtoepassing voor Excel leveren wij een uitgebreid, op uw branche afgestemd "kosten-datapakket", waarin vaak gebruikte elementen al zijn opgenomen. Da's handig, want u hoeft enkel nog de normering aan de begroting toe te voegen!

Begrotingen opgesteld vanuit onze toepassing zijn dynamisch gekoppeld aan hoeveelheden in Bluebeam. Wanneer een hoeveelheid daar verandert zal de begroting hierop worden aangepast.

Lees meer over Digitcalc Begroting
Digitcalc Begroting

Ga nog een stap verder en automatiseer uw gehele calculatieproces

Koppel metingen met uw eigen software

U ervaart pas de ultieme voordelen van digitaal werken wanneer u de software van Digitable koppelt met de software die u gebruikt voor de verdere verwerking van meetgegevens. Onze pakketten zijn te koppelen aan onder andere de begrotingssoftware en ERP-systemen die hiernaast getoond zijn.

Staat het door u gebruikte pakket hier niet bij maar bent u toch benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Klik op een logo om meer informatie te tonen over de koppeling naar het betreffende pakket
Digitable heeft de ervaring dat efficiënt papierloos werken pas mogelijk is wanneer hardware, software en begeleiding elkaar ontmoeten. Dat is waar Digitable voor staat.

Maak een vliegende start met de juiste hardware

Met Digitable haalt u een specialist in huis op het gebied van stabiele en krachtige werkstations. Kenmerkend aan onze systemen is dat ze altijd zijn uitgevoerd met grote 4K schermen. Zo behoudt u het overzicht en kunt u tekeningen in alle volledigheid bekijken, inmeten en vervolgens uitwisselen.

Een Digitable® is daarnaast een ergonomisch verantwoorde keuze, omdat systeeminstellingen volledig af te stemmen zijn op de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Met het verrijdbare onderstel zijn de werkhoogte en afstand tot het scherm naar eigen wens af te stellen.

Kies het juiste systeem voor uw vakgebied
Digitable All-in-One werkplek

Opleidings- en implementatietrajecten

Digitaal werken op bouwtekeningen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en zijn specialist in het werken op digitale bouwtekeningen. De kennis en ervaring die wij binnen ons bouwkostenadviesbureau door de jaren heen opgebouwd hebben, zetten wij succesvol om in onze workshops.

Al onze programma’s beginnen met een basistraining waarin u kennis maakt met de mogelijkheden binnen Bluebeam Revu en van digitaal calculeren en werkvoorbereiden in het algemeen. Het daarop volgend traject is afhankelijk van de voorkennis, informatiebehoefte en het bedrijfsgebruik van de cursisten, maar altijd volledig afgestemd op uw bedrijf en vakgebied.

Lees meer
Workshop of opleiding Bluebeam Revu

Bedrijfszeker met service & support

Wij dragen er zorg voor dat onze werkstations en software lekker blijven draaien. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naast onze workshops vragen over Bluebeam of moeilijk hanteerbare bouwtekeningen te stellen via ons systeem van Strippenkaarten. Wij bieden u zo één centraal punt waar u zich altijd kunt melden met vragen over uw digitale werkzaamheden.

Lease een product

Investeren in digitalisering is altijd een verstandige keuze, ook voor kleinere mkb’ers met een kleiner budget. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om een Digitable® te leasen, waardoor u de investeringskosten kunt verdelen over meerdere boekjaren.

Lees meer
Service en ondersteuning Digitable
Met een werkplek van Digitable bespaart u op 3 niveaus, waardoor u de investering vaak al binnen een half jaar terugverdient
1

Reductie van plot, kopieer- en portokosten

Binnen onze systematiek werkt u volledig digitaal vanaf PDF-tekeningen. Elk lijntje op de tekening maakt deel uit van een complex maatsysteem zoals dat door de architect is ingegeven. De Digitable® maakt handig gebruik van die ingebouwde informatie, waardoor papieren tekeningen niet meer nodig zijn.

2

Afname van faalkosten

Bluebeam geregistreert elke meting exact, waardoor deze vastligt en middels onderscheidbare kleuren op uw scherm getoond wordt. Hierdoor kunnen discussies over hoeveelheden vermeden worden en wordt de interne en externe communicatie vergemakkelijkt. Deze besparingen op de faalkosten kunt u 1 op 1 toevoegen aan uw jaarwinst.

3

Toename productiviteit

Door gebruik te maken van onze systematiek kunt u meer tijd vrijmaken voor andere relevante taken. Uittrekwerk en projectadministratie kunnen digitaal worden uitgevoerd, waardoor projecten sneller op de rit zijn en u dus in dezelfde tijd méér projecten kunt verwerken.

Bekijk een rekenvoorbeeld