+31 (0) 40 25 67 850
    +32 (0) 49 19 51 911

Software

Efficiënt calculeren en werkvoorbereiden

Digitaal werken brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Om uw digitale metingen van waarde te laten zijn is overzicht houden op uw werk een absolute randvoorwaarde. Bij Digitable richten we ons daarom naast het digitaliseren van uw werk en het leveren van daartoe geschikte workstations, óók op het ontwikkelen van additionele software die het proces van calculeren verder vereenvoudigt en versnelt.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent onze software? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Cloud-based: Klaar voor de toekomst!

Wilt u als bouwbedrijf vooruit en altijd gebruik kunnen maken van de handigste tools om mee te calculeren? Dan bent u bij Digitable aan het juiste adres! Digitable is actief in het ontwikkelen van eigen cloud-based software waarmee u simpel en vooral ook snel uw werken kunt calculeren. Dit pakket gaat nauw samenwerken met Bluebeam, maar zal ook toepasbaar zijn met andere meetpakketten en/of BIM-software.

Gebruiksvriendelijke & innovatieve calculatiesoftware

Meetsoftware Bluebeam Revu CAD

Aan de basis van onze software-oplossingen ligt het meetpakket Bluebeam Revu CAD. Deze software stelt u in staat om metingen te verrichten in PDF-tekeningen en overzicht te krijgen op uw in te meten werken. Oppervlakten of andere items worden meteen ingekleurd waardoor duidelijk blijft welke gedeelte van het werk in uw metingen is verwerkt.

Meer informatie over Bluebeam Revu CAD

Pakket A: Digitcalc Overzicht

Met dit pakket bent u verzekerd van een vliegende start met digitaal meten en begroten. U ontvangt met dit pakket zowel onze Digitable® Bluebeam Add-in als toegang tot onze Conversiesoftware. Metingen verricht binnen Bluebeam worden via een op uw werkzaamheden afgestemde gereedschapskist voorzien van een (Stabu) codering en andere belangrijke eigenschappen. Daarnaast zorgt de Bluebeam Add-in dat de interface van de software wordt afgestemd op het gebruik op meerdere beeldschermen en dat deze zo wordt ingericht dat hij naadloos aansluit op uw werkzaamheden. Dit pakket bevat ook onze Conversiesoftware, waarmee u snel en eenvoudig een Excel-uittrekstaat genereert bij uw gemeten project.

Meer informatie over Digitcalc Overzicht

Pakket B: Digitcalc Koppeling

Als extra uitbreiding op de functionaliteit van het pakket “Overzicht”, biedt dit aanvullende pakket de mogelijkheid om meetgegevens vanuit Bluebeam dynamisch te koppelen aan uw begrotingssoftware. In deze koppeling wordt voorzien via onze Excel Add-in, waarmee u meetgegevens uit Bluebeam op een simpele manier dynamisch koppelt aan een Excel-werkblad, welke op zijn beurt vaak naadloos door te koppelen is aan uw begrotingssoftware. Wij helpen u met het inregelen van de interactie.

Meer informatie over Digitcalc Koppeling

Pakket C: Digitcalc Begroting

Dit pakket is een uitbreiding op het pakket “Koppeling”. De dynamiek tussen Bluebeam en Excel wordt in dit pakket verder uitgebouwd door het configureren van elementen via onze Excel Add-in voor begroten. Dit pakket stelt u in staat om binnen enkele klikken een complete begroting op te bouwen binnen Excel, zonder gebruik te maken van begrotingssoftware van derden.

Meer informatie over Digitcalc Begroting

Kies het juiste workstation
voor uw bedrijf

Vergelijk onze configuraties

Vraag vrijblijvend een offerte
aan voor hard- en software

Offerte aanvragen

ZIJ GINGEN U VOOR

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Laat hieronder uw mailadres achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.