Software

Digitable is totaalleverancier van verschillende softwarepakketten en aanvullende in eigen huis ontwikkelde componenten. Onze pakketten worden compleet op uw behoeften afgestemd en zijn erop gericht om overzicht te bieden in het proces van digitale calculatie en werkvoorbereiding.

Bekijk ons volledige aanbod

Digitcalc Koppeling

Met dit pakket kunt u naast slimme draaitabellen ook een koppeling leggen naar elke willekeurige Excel worksheet. De combinatie van onze Excel Invoegtoepassing voor Koppelen én daarop aangepaste Digitable® Bluebeam Add-in stellen u in staat om meetgegevens uit Bluebeam middels enkele muisklikken naar uw worksheet in Excel te kopiëren via een dynamische koppeling.

Optioneel kan de worksheet functioneren als koppelblad voor het doorvoeren van meetgegevens naar uw begrotingssoftware.

1

Excel Invoegtoepassing voor Koppelen

Via onze Excel Invoegtoepassing voor Koppelen kunt u meetgegevens uit Bluebeam importeren in Excel en automatisch omzetten naar een overzichtelijke uittrekstaat in de vorm van een werkblad. Het werkblad is volledig dynamisch gekoppeld aan uw invoer vanuit Bluebeam en door het slim inregelen van de lay-out kunt u op slimme wijze uw meetgegevens koppelen aan uw begrotingssoftware, in veel gevallen via een eenvoudige kopieerslag.

Ieder nieuw of bestaand Excel werkblad wordt op deze wijze verrijkt met een dynamische koppeling naar de Bluebeam meetgegevens. Deze functionaliteit is via een menubalk binnen uw eigen Excel toegankelijk. U kunt elke cel van het rekenblad gebruiken om de Bluebeam metingen aan te koppelen. Vervolgens kunt u met één muisklik de in Bluebeam gemeten hoeveelheden verversen. Handmatige input is op deze wijze geheel geëlimineerd.

Beschikbare koppelingen

Wij hebben oplossingen beschikbaar voor koppelen met een aantal softwarepakketten, waaronder verschillende ERP-systemen en calculatiesoftware. Vaak is de koppeling vormgegeven via de hier omschreven invoegtoepassing binnen Excel, maar in sommige gevallen is er een andere oplossing gekozen. Wij adviseren u graag welke strategie uw koppeling kan vormgeven.

Bekijk beschikbare koppelingen
2

Digitable® Add-in voor Bluebeam

Speciaal voor het werken op bouwtekeningen heeft Digitable een profiel ontwikkeld binnen Bluebeam. Dit profiel zorgt ervoor dat Bluebeam met een aangepaste interface wordt weergegeven. Daarnaast voegt de Add-in een fiks aantal functies toe aan het programma die voor een bouwcalculatie van vitaal belang zijn. De Digitable® Add-in voor Bluebeam omvat ook het zogenaamde gereedschapskistje; dit is een bibliotheek met alle veel voorkomende standaardmetingen die op de bouw van toepassing zijn.

Voor vrijwel alle vakgebieden hebben wij een passend gereedschapskistje ontwikkeld met daarin enkel de tools die u ook daadwerkelijk zult gebruiken. Hierdoor blijft overzicht in het gereedschapskistje behouden. U ontvangt tevens een tool waarmee u uw bedrijfscodering kunt importeren en aan het gereedschapskistje kunt koppelen.

3

Digitable® Conversiesoftware

Onze in eigen huis ontwikkelde Conversiesoftware zorgt ervoor dat u uw meetgegevens uit Bluebeam binnen enkele klikken kunt omvormen naar een overzichtelijke draaitabel in Excel. U kunt subtotalen genereren over verschillende lagen (kolommen) die u in Bluebeam heeft gevuld en natuurlijk worden ook totalen getoond over uw gehele project.

De binnen dit pakket aangeboden versie van de Conversiesoftware genereert daarnaast een extra tabblad dat is bedoeld voor het koppelen van de meetresultaten (totalen) aan uw begrotingssoftware.

Lees meer over de Conversiesoftware