Workstations

Digitaal werken op bouwtekeningen vereist overzicht en voldoende rekenkracht. Wij bieden u daarom krachtige systemen met één of meerdere beeldschermen. Waarop u uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren, maar ook die extra zware taak die u af en toe te verwerken krijgt.

Bekijk ons volledige aanbod

Opstellingsmogelijkheden & ergonomie

Een systeem van Digitable® is leverbaar met hoofd- en bijschermen in verschillende afmetingen. Met extra bijschermen creëert u nog meer overzicht op uw werk. Daarnaast kan de Digitable® ergonomisch worden opgesteld door een (elektrisch) onderstel toe te passen.

Ergonomie

Digitaal werken moet op een ergonomisch verantwoorde manier plaatsvinden. De Arbowet stelt regels aan het werken met computerschermen. De gebruiker moet de afstand tot het scherm kunnen bepalen. Daarnaast dient de gebruiker het systeem in hoogte te kunnen variëren en moet het mogelijk zijn om de kijkhoek in te stellen. Elke Digitable® kan worden voorzien van een onderstel waardoor afstand, hoogte en kijkhoek kunnen worden afgestemd op de gebruiker.

Daarnaast is het zo dat u rekening moet houden met een meerprijs voor bepaalde types schermen, omdat de communicatiechip in deze opstelling niet kan worden toegepast en dit een beperking in de toepasbare modellen ten gevolge heeft. U bent dus niet in alle gevallen voordeliger uit, wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

Download PDF

Onderstel

Met ons onderstel kan de Digitable® in werkhoogte en afstand tot het scherm compleet worden afgestemd op de wensen van de gebruiker. Hierdoor voldoet uw werkplek automatisch aan de eisen van de Arbowet.

Doordat het onderstel aan de onderzijde van de Digitable® wordt bevestigd, neemt het geheel bijzonder weinig ruimte in. Ideaal voor plaatsing tegen een wand of bij een werkplekopstelling van twee stuks Digitable® waarbij de achterzijden van de beide werkplekken tegen elkaar worden geplaatst.

Opstellingsmogelijkheden

Systemen van Digitable® kunnen op allerlei manier worden opgesteld binnen uw kantoor. Hieronder hebben wij enkele mogelijkheden gevisualiseerd om u een idee te geven van de opstellingsmogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij u graag een gepaste opstelling voor uw situatie.

Hoofdschermen

Wij bieden een breed scala aan hoofdschermen voor gebruik bij uw Digitable® of traditionele workstation. Alle toegepaste oplossingen zijn voorzien van een 4K-UHD scherm zodat uw tekeningen haarscherp worden weergegeven. Door toepassen van LED-panelen bent u verzekerd van een kraakhelder contrast en een zeer brede kijkhoek. Onze mogelijkheden bestaan uit:

  • Het Digitable® All-in-one 50 inch scherm;
  • Conventionele monitoren tot 43 inch beelddiagonaal
Extra bijschermen

Voor meer overzicht op uw werk is het aan te raden om extra bijschermen toe te passen. Zo vergroot u uw werkoppervlakte en wordt het mogelijk om naast uw bouwtekeningen tegelijkertijd uw calculatieprogramma of andere software weer te geven. De schermen kunnen naar eigen inzicht worden opgesteld en zijn altijd voorzien van Full HD-resolutie en leverbaar in een range van 19 tot 27 inch.