Onze klanten

Dijkwaard

Digitable® levert echt zijn geld op!

De Digitable® had ik op de bouwbeurs en bij een calculatiebureau gezien. Ik zag de voordelen wel, maar vond de investering vrij fors. Maar na ruim vier maanden is het overduidelijk: de Digitable® levert echt zijn geld op. De tijdbesparingen die we realiseren zijn enorm en ik verwacht binnen een jaar de investering terugverdiend te hebben.

Eerlijk is eerlijk: ik word steeds enthousiaster over de Digitable®. Met één klik heb ik meteen overzicht over een project en met een tweede klik kan ik alle gegevens naar Excel exporteren. Vroeger moest ik een flink pak papier door om alle informatie bij elkaar te zoeken voor een offerte of calculatie. Nu heb ik binnen een kwartier alle gegevens digitaal op een rij en kan ik met één klik een offerte maken. Ik wil voor geen goud meer terug naar onze oude werkwijze.

Innovatief bedrijf

Toch moest ik een drempel over en onze oude, vertrouwde werkwijze loslaten. Dat is even wennen. Al scheelt het wel dat we een innovatief bedrijf zijn en openstaan voor digitalisering. Enkele jaren geleden hebben mijn broer en ik het bedrijf van onze vader overgenomen. We zijn als digitale generatie al gewend aan computers en software. Het is trouwens frappant hoe gebruiksvriendelijk de Digitable® is. We besparen bergen tijd en printwerk. Het is echt een heel waardevolle investering geweest.

Eigen toepassingen

Dijkwaard is gespecialiseerd in schilderwerken, totaalgevelonderhoud en glas. Daar is de Digitable® niet specifiek voor ontwikkeld. Toch werken we er uitstekend mee, vooral ook omdat je het systeem kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Zo heb ik een eigen staatje toegevoegd waarin ik kan aangeven of ik een onderdeel 1, 2 of 3 keer wil schilderen. Dat was best even zoeken. Maar het mooie is dat Jack van Rooij van Digitable®  daarin heel actief meedenkt. Hij blijft net zo lang zoeken tot hij voor jou de juiste oplossing gevonden heeft. Dat noem ik top service. Omdat Jack zelf uit de bouwwereld komt, snapt hij precies waarom je iets wilt. En ook belangrijk: hij spreekt dezelfde vaktaal. Dat praat gewoon veel gemakkelijker!

Willem van Dijk
Bedrijfsleider / calculator
Dijkwaard