Onze klanten

Extra Montage

Meer inzicht en overzicht!

De Digitable® heeft ons in de dagelijkse praktijk meer inzicht en overzicht gegeven. En dat werkt gewoon een stuk sneller en fijner!

Ik kan het succes van Digitable® dus in één zin samenvatten. Maar in de praktijk merken we in alles dat dit systeem zijn vruchten afwerpt. We calculeren efficiënter, hebben meer overzicht op onze tekeningen en op de uittrekstaten van calculaties en tekeningen. Al met al is dat een flinke verbeterslag voor ons bedrijf.

Echt een uitkomst

In onze branche moet je terdege rekening houden met wijziging in bouwtekeningen en calculaties. De Digitable is dan echt een uitkomst. We kunnen sneller de betreffende documenten vinden, wijzigen en delen. Onze foutenmarge is trouwens met 20% flink gedaald. Dat komt vooral doordat de Digitable® aan onze monteurs een duidelijke maatvoering en goed overzicht geeft zonder extra tekenwerk. Ook bij offertes heeft Digitable® een belangrijke toegevoegde waarde. De uittrekstaten worden inclusief tekeningen doorgestuurd of uitgeprint. Zo heeft iedereen de laatste en duidelijke stand van zaken. Dat praat gewoon een stuk gemakkelijker!

Sneller én beter

De Digitable® is echt een uitkomst om veel sneller én beter te calculeren. We werken nu zo’n 30% sneller. En ook prettig: we hebben geen plotkosten meer. Dat levert ons een interessante kostenbesparing op. Natuurlijk ontwikkelt de digitale wereld zich snel. We verwachten en hopen dat de Digitable® in de toekomst nog sneller gegevens verwerkt. Over snel gesproken: we zijn blij met de snelle en goede service bij Digitable. Ze hebben zelf veel praktijkervaring en daardoor snappen ze goed wat jij met de Digitable® wilt bereiken.

Snel eigen gemaakt

Wat ons aangenaam verrast heeft, is hoe snel we praktisch aan de slag konden met Digitable®. Binnen twee weken waren we helemaal vertrouwd met het systeem en merkten we al dat we sneller, nauwkeurig en overzichtelijker werkten. Je kunt de Digitable® dus met recht gebruiksvriendelijk noemen!

Bert Extra
Directeur
Extra Montage