Onze klanten

Huijbers Dakbedekkingen

Korte lijnen, duidelijke antwoorden!

We zijn heel positief over het werken met de Digitable®. Maar we zijn nog positiever over de praktijkgerichte begeleiding bij Digitable.

We kregen uitleg op onze eigen locatie en –het allerbelangrijkste– aan de hand van voorbeelden uit ons eigen bedrijf. Doordat we tijdens de training met bouwtekeningen van onze eigen projecten werkten, zagen we meteen welke voordelen Digitable® in de praktijk heeft en hoe gebruiksvriendelijk het systeem is. Daardoor konden we eigenlijk direct aanschuiven en met de Digitable® gaan werken.

Service

Het is echt fijn dat ze bij Digitable met korte lijnen werken. Daardoor krijg je snel en duidelijk antwoord op je vragen. De service van Digitable is super: voor, tijdens en na aanschaf van het systeem.

100% sneller

We kozen voor Digitable® omdat we het werken op onze bouwtekeningen wilden digitaliseren en het dure plotwerk wilden reduceren. Dat is meer dan gelukt! Naar schatting zijn onze plotkosten met 80% gedaald en dat scheelt duizenden euro´s per jaar. Ook is het aantal fouten verminderd met ca. 30% en werken we twee keer zo snel. Het is een groot voordeel dat we zoveel gemakkelijker, sneller én secuurder dakvlakken en dakranden kunnen uittrekken om te calculeren. We hebben inmiddels onze investering in de Digitable® al dubbel en dwars terugverdiend.

Pluspunten

In de praktijk hebben we nog een aantal interessante pluspunten van Digitable® ontdekt. Zo hebben we geen discussie meer over m2 en m1 en hebben we met name bij gebouwen met veel verdiepingen een veel beter overzicht. Als een klant vragen heeft of iets niet begrijpt, kunnen we de ingekleurde tekeningen mailen ter verduidelijking van onze calculatie. En op de Digitable® kun je gemakkelijk terugzien of je iets bent vergeten. Je hoeft niet telkens door stapels papieren te bladeren en te zoeken. Dat scheelt enorm in tijd en efficiëntie.

En ook mooi meegenomen: we zijn nu al klaar voor de toekomst. Want als BIM doorbreekt in onze branche, zal de Digitable® een heel handig hulpmiddel zijn!

Dennis van der Zanden
Calculator / werkvoorbereider
Huijbers Dakbedekkingen