Onze klanten

Manders Totaal

Digitable® werkt gewoon perfect!

Digitable® maakt onze verwachtingen, efficiënter en kostenbesparender werken, meer dan waar. Werken met Digitable® is voor ons gewoon perfect!

We wisten dat we met Digitable® onze calculaties en werkvoorbereidingen efficiënter en kostenbesparender konden maken. Omdat we ook onze reprokosten wilden terugdringen, kozen we voor dit systeem. Die verwachtingen werden al snel ingelost. Waar we wel van opkeken is hoeveel tijdswinst de Digitable® ons in de praktijk oplevert. De snelheid waarmee we werken is echt flink gestegen, terwijl de kans op fouten dankzij het systeem minder wordt. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Nieuwe mogelijkheden

Groot voordeel van de Digitable® is dat we er snel mee aan de slag konden. De één-op-één begeleiding bij ons op het bedrijf sloot prima aan op ons vakgebied. Dankzij de gebruiksvriendelijke software konden we de Digitable® erg snel inzetten in de praktijk. Het leuke is dat we nog steeds nieuwe mogelijkheden ontdekken. We leren dus elke dag bij en het werk met de Digitable® gaat steeds sneller. Overigens biedt het systeem ook nieuwe mogelijkheden in ons werkproces. Regelmatig sturen we bij projecten waar geen bestek of omschrijving voorhanden is de platgemaakte gegevens uit Digitable® als bijlage met een offerte mee. Intern gebruiken we de gegevens vaak als werkomschrijving bij de werkvoorbereiding en uitvoering.

Toekomstwensen

Digitable® heeft ons al veel gebracht: sneller werken, minder repro, schonere bureau’s, meer productie en minder kans op fouten. En dat allemaal in een gebruiksvriendelijk systeem dat perfect werkt. We zijn dus dik tevreden. Dat de mensen van Digitable® verder meedenken aan een koppeling naar ons calculatiepakket Topcalc is geweldig. Deze koppeling zou voor ons echt de kers zijn op een heel goede taart.

Lou Claessen
Senior calculator
Manders Totaal