Onze klanten

Timmerbedrijf Offermans

Super tevreden over de super service!

Werken met Digitable® is ons vanaf het begin uitstekend bevallen. Dankzij de uitstekende begeleiding konden we snel en doelgericht aan de slag. We zijn dus super tevreden over de service bij Digitable!

Natuurlijk realiseerden we ons dat er een inwerkperiode nodig was om alle mogelijkheden van de Digitable® goed te leren kennen. Maar tijdens de eerste workshop werden we uitstekend op weg geholpen. We konden daardoor meteen starten met calculeren op de Digitable®.

Echt maatwerk

Na één workshop merkten we al dat de Digitable® een echte aanwinst was. Je werkt sneller, efficiënter en nauwkeurig. Maar het mooie is dat de begeleiding nog verder gaat. Na drie weken volgde een tweede workshop om de fijne kneepjes van de Digitable® te leren. En wat echt top is: na driekwart jaar volgde een derde workshop. Daarin stonden onze eigen ervaringen centraal. Juist omdat deze workshop helemaal op onze maat was, kunnen we de Digitable® helemaal inzetten op de manier die bij ons past. Echt maatwerk dus!

Alle tijd en aandacht

Het is gewoon fijn werken met deze organisatie. Ze nemen alle tijd en aandacht om jouw vragen goed te beantwoorden. Tijdens de workshops, maar zeker ook daarbuiten. Want als we een vraag hebben, dan wordt die telefonisch snel en adequaat beantwoord. Het is fijn dat je snel op weg geholpen wordt. Dat voorkomt onnodige werkdruk. En eerlijk is eerlijk: dankzij de Digitable® is de rust in ons werk enorm toegenomen.

Een dikke 8

We hebben geen moment spijt gehad van onze overstap op Digitable®. We geven het systeem een dikke 8. We hebben 75% minder plotkosten, werken sneller en nauwkeuriger en kunnen zelfs opmerkingen op tekeningen zetten. Dat voorkomt een hoop vragen en onduidelijkheid. De meerwaarde van de Digitable® valt onze opdrachtgevers trouwens ook op. We hebben al diverse klanten op kantoor gehad die met eigen ogen wilden zien hoe goed de Digitable® werkt. En ik demonstreer ze dat altijd met plezier!

Jan Smeets
Calculator / werkvoorbereider
Timmerbedrijf Offermans