Onze klanten

Van Stokkum

Eigen praktijk staat bij Digitable® centraal!

Digitable® heeft in de praktijk zijn diensten meer dan bewezen! We werken sinds het voorjaar van 2013 met dit systeem en we merken duidelijk verschil. Het levert tijdswinst én een professionele meetstaat ter inzage op. Dankzij de praktijkgerichte workshop konden we goed en snel met de Digitable® aan de slag.

Bij de workshop gingen we met een voor ons van toepassing zijnde tekening aan het werk. Daardoor is meteen helder hoe het systeem in jouw praktijk werkt. Door dit maatwerk kregen we het werken op de Digitable® snel onder de knie. Het systeem is gebruiksvriendelijk, waardoor je er prettig mee werkt. Met gangbare computerkennis stel je binnen enkele weken zelf je eigen bibliotheek samen.

Flexibel werkproces

Groot voordeel is dat we dankzij Digitable® bij Van Stokkum op elke werkplek meetstaten kunnen inzien. Zeker bij overdracht of evaluatie van projecten is dat een belangrijke meerwaarde. Bovendien kunnen we voortaan – digitaal – meetstaten desgewenst bij de opdrachtgever ter inzage neerleggen. Het systeem geeft ons dus meer flexibiliteit in het werkproces. Tegelijkertijd is er een lagere foutenmarge bij het meten, omdat je met het systeem bij een goede verschaling zéér nauwkeurig werkt.

Tijdwinst

We zijn ook blij met de tijdswinst die Digitable® ons oplevert. Het grote scherm met hoge resolutie zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt, zonder plotten. En doordat de gewenste onderdelen meteen digitaal ingemeten en ingekleurd worden zijn de meetstaten snel inzichtelijk op te zetten. Zelfs als het een gecompliceerd vak betreft. Door een gemaakte koppeling naar ons orderverwerkingsprogramma kunnen wij vervolgens snel exporteren. Oók dat draagt bij aan een flinke tijdwinst binnen ons werkproces.

Alle vrijheid

Digitable® geeft ons alle vrijheid om te werken op de manier die wij prettig vinden: nu en in de toekomst. We verwachten met de Digitable® ook een ontwikkeling door te maken, afgestemd op het BIM-werken. Eerlijk is eerlijk … we kunnen een systeem als Digitable® niet meer missen!

Ceriel Engels
Calculator
Van Stokkum