Nieuws & blog

Onderhoud Heat Barrier

Heat Barrier werkt nu al ruim 3 jaar intensief met de Digitable®. Recent belde deze klant ons over het feit dat de koeler af en toe wat meer geluid maakte dan hij gewend was. Dit is vakkundig gepareerd door een nieuwe koeler te monteren. Een klusje wat onze handige onderhoudstechnicus gewoon meteen bij Heat Barrier op kantoor kon uitvoeren, zodat Chris Boerboom na zijn welverdiende vakantie weer kon genieten van een stille en snelle Digitable®.

"Nu we er toch zijn"

Omdat we toch aanwezig waren is het systeem meteen uitgebreid gecheckt, schoongemaakt en zijn de prestaties onder de loep genomen. Daarnaast is er nieuwe monitoringsoftware geïnstalleerd zodat de gezondheid van het systeem op afstand kan worden gecontroleerd.

Toekomstperspectief

De uitkomst van onze test was dat de Digitable® de komende tijd nog zonder zorgen gebruikt kan worden voor calculatie, werkvoorbereiding en overige werkzaamheden. Mochten de prestaties onverhoopt toch teruglopen, dan kunnen onze klanten altijd gebruik maken van het aanbod om de computerconfiguratie tegen zeer gunstig tarief te vernieuwen. Zo zijn er altijd voldoende instrumenten voorhanden om het gebruiksgemak en de snelheid van de Digitable® te blijven garanderen.