Nieuws & blog

Onderhoud Verstraelen Bouwkostenadvies

Afgelopen week hebben we groot onderhoud gedaan aan de Digitable® van bouwkostenadviseur Pieter Verstraelen. Het onderhoud maakt deel uit van een onderhoudsronde die gefaseerd bij onze klanten wordt uitgevoerd.

Wereldtop

Tijdens het onderhoud is de Digitable® intensief gereinigd en de hardware aan een visuele controle onderworpen. Daarbij is de processorkoeler preventief vervangen. Het systeem van Pieter wordt dagelijks intensief gebruikt voor calculatiedoeleinden en het is daarom belangrijk dat het systeem goed blijft presteren. De PassMark PerformanceTest wijst uit dat het systeem nog steeds tot de beste 15% van de wereld behoort.

Duurzaamheid

Voor oudere systemen met futureproof garantie biedt Digitable een complete hardware make-over aan tegen het tarief van een gemiddelde laptop. Door te investeren in een nieuwe configuratie wordt de Digitable® klaar gemaakt voor de toekomst. Slim hergebruik van componenten is niet alleen aantrekkelijk voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Onderhoud op software

Tijdens ons bezoek is Pieter op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Digitable® Conversiesoftware. Met deze software kunnen in een paar muisklikken slimme Excel uittrekstaten van Bluebeam meetgegevens worden gegenereerd.